Maca gyökér vagy Ginzeng?

Posted on április 24th, 2021 április 24th, 2021 by admin
ginzeng gyökér ital

ginzeng gyökér ital

A macához hasonlóan a ginzeng is egy húsos, intenzív gyógyászati tulajdonságokkal rendelkező gyökér. Mindkettő évezredek óta alkalmazott a hagyományos orvoslásban és olyan előnyökkel jár a fogyasztásuk, mint a memória javítása, az energiaszint növelése, a menopauza tüneteinek csökkentése és a vércukorszint csökkentése. Mindketten rengeteg antioxidánst tartalmaznak és gyulladáscsökkentőként hatnak a szervezetben. Azonban van néhány lényeges különbség is a két gyökérzöldség között. Először is, a ginzeng egyedi gyógyászati tapasztalataira jóval több tudományos kutatás irányult. Valójában néhány kémcsöves és állatokon elvégzett kutatás során azt állapították meg, hogy a ginzeng nem csupán elősegíti a fogyást, növeli az immunitást és a rákot is segít leküzdeni, de az agyműködést is stimulálja. Másik különbség, hogy míg a maca gyökér valójában keresztesvirágú zöldségnek minősül, mint például a brokkoli vagy a kelbimbó, addig a ginzeng az Araliaceae növénycsaládnak a tagja, ami trópusi cserjékből és fákból áll. A ginzeng általában ízre sokkal keserűbb. A ginseng ital megrendelhető a bigstar.hu webáruház kínálatából!

Tags ,
Categories ginzeng gyökér ital
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Trackback from your own site.

No Responses to “Maca gyökér vagy Ginzeng?”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.